Tips för första dejten

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

Bra tips för din första dejt med någonÄr det så att det är dags för den första dejten? Du kanske funderar på hur ska man vara på första dejten. Vad ska man tänka på, vad ska man göra på första dejten, vad ska man prata om på första dejten och så vidare. Det är då du ska läsa vidare här för att få första dejten tips. En viktig sak att tänka på allra först är att se till att dejta på rätt plats. Välj en offentlig plats ute, så att du känner dig trygg och bekväm på din dejt. Tala även om för en vän att du ska på en första dejt och vart ni ska ses. Se även till att i god tid innan bestämt vad du ska ha på dig för dejt outfit. Det är bra att ha klart första dejten kläder, så att du inte står och ska bestämma det 5 minuter innan ni ska ses. Det finns klädtips män och för kvinnor att hitta på nätet det med! Att komma i tid är en mycket god idé.

Här är tipsen för en lyckad dejt

Om du har fixat vad du ska ha för kläder på dig, se även till att städa hemma, i fall om att du inte kommer hem ensam. Det är även bra att så att säga ”dejtsäkra” hemmet. Ta bort pinsamma kort från barndomen och så vidare. Vad ska man göra på första dejten då? Ja det är bra att komma överens om det tillsammans. Kanske ni ska ses och äta middag, som en middagsdejt eller är det ett biobesök? Se då till att kontrollera bokningen eller bokningarna så att de finns där. Kolla även ditt saldo, inte säkert att du blir bjuden utan att ni delar notan. Oavsett vad ni ska göra tillsammans är det alltid bra att bunkra upp med samtalsämnen första dejten. Första dejten handlar om att vara nyfiken, ni ska precis börja lära känna varandra. På nätet kan du hitta en massa sådana bra frågor att ställa på första dejten som du kan förbereda och ha med dig. Det gör även att ni kan undvika pinsam tystnad. En dejt ska vara trevlig, undvik pinsamma historier om ex. Se även till att du lyssnar på den du ska ha dejt med, så att inte det är du som hela tiden pratar.

Ta det som det kommer

Hur mycket ni än båda har förberett er för första dejten, så kan det komma saker som ingen förutsett. Ni båda kanske är extremt nervösa, får tunghäfta, glömmer bort de smarta frågor du förberett. Ingen fara, försök bara släppa loss, prata om vad som helst. Det kommer att lossna allt mer under kvällen när ni lär känna varandra. Se till att ha kul i varandras sällskap så ska du se att första dejten blir riktigt bra! Dock är det inte fel att försöka ta till sig av de första dejten tipsen som du fått ovan. Det kan ge dig en god hjälp på vägen.

Populära sidor