Hur du tar en bra selfie

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

Ta en bra selfie, vi lär dig hurEn selfie, det är ett kort på dig själv. Detta kort är inte ovanligt att man har på sin sida på en singelsajt, eller på Facebook eller lägger ut på Instagram. Att ta en bra selfie, hur gör man det då? Det är en stor fördel att ha en bra telefon först och främst, samt att du ska tänka en del på omgivningen, ljuset, vinklar och poser. Fortsätt att läsa så ska du få alla bra tips och råd kring hur man tar en bra selfie.

Bra knep för att få till en bra selfie

Det du allra först bör göra när du ska ta en bra selfie är att se till att du har en bra smartphone. Det spelar inte så stor roll om det är en iPhone eller en Android eller så. Det som är viktigt är att din telefon har en bra kamera. När du har det, så är det dags att fokusera på hur tar men en selfie. Du ska rikta kameran mot dig, så att du ser dig själv. Sen gäller det att hitta en bra vinkel på selfien. Du bör alltid ta en selfie snett ovanifrån. Inte underifrån. Det eftersom de allra flesta av oss är snyggare och ser bättre ut ovanifrån. Tar man underifrån kan det komma ovälkomna dubbelhakor med mera, även om du inte har några. En annan sak är selfie ljus. Det måsta bara ett bra ljus när du ska ta kortet. Sedan så är bakgrunden även den viktig. Se till så att du inte råkar få med toastolen, eller en stor tvätthög på golvet eller liknande. För att ta en bra selfie är det även viktigt att du vet hur du ska posera. Du kan öva i spegeln. Sen kan du ta flera kort på raken, inte bara ett. Ju fler du tar, desto större chans är att du tar en bra selfie.

Hitta inspiration på Instagram

På Instagram finns det många bra selfies. Där kan du hitta inspiration till hur du ska posera eller göra dina egna selfies. En annan sak som är viktig är att du ser till att vara avslappnad eller ta kortet där du sitter eller ligger i en bekväm ställning. Är det obekvämt, så kommer det att synas i ditt ansikte. Du kommer se stel och besvärad ut. Se även till att lära dig vilken sida av dig själv som är selfie-vänligast. Ofta är det så att alla av oss har en sida som vi tycker är bättre, det är vänstra sidan för några, högra för andra. Så hitta din sida! Sen så är det ju så, övning ger färdighet. Så testa att ta en selfie på dig hela tiden så ska du se att du snart får till dem, hela tiden. Och du, vet du vad? Glöm inte bort att le!

Populära sidor