Är det ok med sex på första dejten?

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

Ska man ha sex på första dejten eller vänta?Det är många som ställer sig frågan om det är om att ha sex på första dejten eller inte. Svaret på den frågan är egentligen helt individuellt. För en del är det ett stort nej att ha sex allra första gången man träffar någon, medan andra tycker att det är helt ok. Dock är det så att om du inte själv vill ligga på första dejten, så ska du inte låta dig övertalas. Tänk inte vill han ha mig eller inte. Är det så att han vill ha dig, du säger nej till sex och han ändå vill ses, ja då vet du att han är seriös. Sedan är det så klart att han kan vara seriös, även om han känner att han vill ligga med dig redan första kvällen.

Dejta hemma hos någon?

När det är dags för första träffen, så kan det vara så att det är dejt hemma hos honom. Kanske det är för att han tänkt ha sex första dejten, men det är inte säkert. Dock är det att rekommendera att den första träffen med någon sker ute, bland allmänheten. Det för din egen säkerhets skull. Man vet faktiskt inte vem som sitter bakom skärmen, innan man ses irl. Sen finns det ju både tjejer och killar som känner att sex på första träffen kan vara helt ok om båda är med på det. Det är ju så att man ska känna sig trygg med varandra. Är han intresserad eller inte ska inte baseras på huruvida du vill ha sex på din dejting. En del tjejer kan oroa sig just för att vill han bara ligga. Men det ska vara i samförstånd som man ska ha sex på första dejten.

Du vet bäst själv

Det första sexet mellan dig och en ny partner, ska se när ni båda känner att ni vill det. Det ska inte vara att en övertalar den andra. Om man har dejt hemma hos honom eller hos dig, så behöver det inte betyda att det är en dejt med sex. Sen finns det klart sex dejting, de som ses bara för att ha sex. Det är bra att vara tydliga mot varandra vad det är man har tänkt och vill ha ut av första träffen. Många kanske ställer frågan hur känns första sexet, men det är inget man behöver ta reda på dejt nummer ett. Det bästa sexet har man med en person man har lärt känna ordentligt. Annars är det risk att det bara blir nervöst, fumligt och svårt. Det bästa som sagt är att bestämma er båda för vad ni tycker. Kom överens, övertala och övertalas inte till något ni inte vill.

Populära sidor